HTML

Természetes Élelemmel Teljeskörűen Étkezők Klubja

Hiteles információk, hasznos programok, kedvező beszérzési források azoknak a klubtagoknak, akik tenni akarnak saját maguk és szeretteik egészséges étkezésének érdekében.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Várunk a klubban!

2011.01.30. 15:39 TÉTÉ KLUB

 

Célunk, hogy létrehozzunk egy közösséget, amely tagjai olyan étkezési szokásokat alakítanak ki, amellyel egészségük, erőnlétük, fizikai és szellemi frissességük, életminőségük, élettartamuk jelentősen növekszik amellett, hogy minden egyes étkezésüket fantasztikus élvezetként élik meg.

Annak érdekében, hogy ezt elérjük, hiteles cikkekkel, tanulmányokkal, online és személyes előadásokkal, bemutatókkal, programokkal közvetítjük üzeneteinket, átadjuk tudásunkat, tapasztalatainkat. Természetesen személyre tervezett megoldással, ajánlással, tanácsadással is segítünk. Neked is!

Egyél természetes élelmet, ennivalót! Táplálkozz teljeskörűen, hasznosan és élvezettel!

 

Létrehozzuk a TÉTÉ Klub-ot a következő célokkal: 

  • a tagokat hasznos és hiteles információkkal lássuk el arra vonatkozóan, hogy mit egyenek, mit ne egyenek, ha egészségesen akarnak táplálkozni,
  • a tagok részére szervezzünk olyan programokat, amelyeken az egészséges táplálkozásra, életmódra vonatkozó konkrét ismereteket szerezhetnek, és azokat a gyakorlatban is elsajátíthatják,
  • a tagok által hozzáférhető adatbázist hozzunk létre, amely tartalmazza a vegyszerektől és feltételezhetően káros adalékanyagoktól mentes, természetes élelmek beszerzési helyeit, lehetőségeit.

 

Olvasd a bejegyzéseinket - az archívumban megtalálod - és szólj hozzá, ha érdekesek számodra!

Szeretnél olyan élelmekkel táplálkozni, amelyek egészségedet, szellemi és fizikai aktivitásodat szolgálják, emellett élvezetet nyújt számodra a fogyasztásuk?

Írd meg nem publikus kérdésedet, véleményedet, valamint csatlakozási szándékodat a klubbal kapcsolatban a teteklub@gmail.com e-mail címre!

Baráti üdvözlettel: TÉTÉ Klub

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teteklub.blog.hu/api/trackback/id/tr662625447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása